miercuri, 6 aprilie 2011

Lucruri must have pentru vacanta

 Noua, fetelor, ne este foarte greu sa ne decidem ce haine sa ne luam atunci cand plecam in vacanta. Avem atat de multe si toate sunt atat de frumoase, incat nu stim ce sa ne luam. Daca ar fi dupa noi am luat tot sifonierul, chiar daca in sifonier sunt si o multime de lucruri pe care nu le purtam aproape niciodata.
Dar oare numai de haine ai nevoie atunci cand pleci in vacanta?   Nu , o diva adevarata trebuie sa aiba grija     sa fie pregatita pt orice .                                                                                                                                                                                                          Femei         moderne a pregatit o mica lista de vacanta pentru cititoarele ei:
1.Reviste. Nu poti pleca in vacanta fara revistele de moda preferate. Nu de alta, dar pe drum exista riscul sa te plictisesti si o sa-ti fie de folos. Pe langa asta, s-ar putea sa te ajute sa-ti gasesti si alte lucruri numai bune de cumparat in vacanta.
2.Gel de dus, sampon, balsam de par si lotiune de corp. Pai cum credeai ca poti pleca in vacanta fara aceste lucruri importante la tine? Este posibil ca acolo unde te duci sa nu gasesti produsele de la aceeasi firma, iar cele ale prietenelor tale s-ar putea sa nu-ti placa.
3.Ochelarii de soare. Ai nevoie de ei, chiar daca te duci in munti sa schiezi. Pe langa faptul ca sunt cool, iti protejeaza ochii de lumina soarelui.
4.Aparatul foto. Cum vrei sa capturezi cele mai memorabile momente daca nu-ti iei aparatul foto la tine? Asigura-te ca ai suficiente baterii la tine inainte de a pleca.
5.Pantofi. Ca si hainele, pantofii iti pot da dureri de cap, pentru ca nu vei sti cu siguranta pe care sa-i iei la tine. Asa ca mai bine mai faci o gentuta de calatorie si iti iei pantofii preferati, daca nu vrei sa faci crize in vacanta ca nu ai cu ce sa te incalti.
6.Schimba banii inainte de a pleca din tara. S-ar putea ca acolo unde te duci sa ai mici probleme la schimbarea lor, in special a leului.
7.Nu uita sa-ti iei mai multe gentute la tine, in functie de hainele pe care le-ai ales. Acestea trebuie sa se asorteze ori cu hainele, ori cu pantofii.
8.Esarfele sunt un accesoriu chic, asa ca ia cu tine vreo doua-trei. S-ar putea sa ai nevoie de ele, in serile in care iesi in oras.
                  
                                                                                               

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu